Geek ‘kuzzens’

De echtgenoot, een zware sm-addict (sm as in Social Media), die als excuus heeft dat het zijn job is, stuurde me deze link subtiel door. Omdat ik nogal eens zaag dat we nieuwe kuzzens nodig hebben voor in de zetel. Kuzzens inderdaad met zz want zo spreek ik het uit als ik het over dat stoffen, liefst zachte ding heb waar je je hoofd oplegt. Kussen daarentegen is voor mij een andere, over het algemeen zeer aangename bezigheid (afhankelijk van de betrokken persoon).

Echtgenoot en zijn kinderen verbeteren me hevig elke keer ik voor tv vraag “mag ik een kuzze?” “Kussssen” roepen ze dan in koor. Mijn dochter en ik rologen en zuchten dan simultaan, pffff.
Nieuw samengestelde gezinnen met verschillende dialecten, héhé.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s