Sleeveless

Ik hou van trends en fashion, zo staan er een hele boel streetstyle feeds in mijn reader. Maar als er één ding is dat ik totaal niet snap is het dit:

Er is zelfs een Engelse term voor ‘shoulder robing’ en iedereen die wat betekent in het modewereldje (of dat denkt) steekt zijn armen niet in de mouwen maar hangt de jas over de schouders. Lijkt me heel praktisch als je iets moet oprapen. Ah nee, dergelijke fashionista’s laten nu eenmaal nooit iets vallen of hebben nooit een losse veter, doh.

Ik koop me volgende winter een cape, je weet wel, zo’n echt jas zonder mouwen!

*foto’s: www.thesartorialist.com

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s