Te oud?

Als we gaan shoppen krijg ik van mijn teergeliefde kersverse echtgenoot regelmatig de opmerking “nee, dat niet, dat is te tienerig, daar ben je te oud voor”. Hij heeft het dan voornamelijk over mijn wedge sneakers en fluo boekentasje (the one and only Cambridge Satchel die de doorsnee tiener niet eens kan betalen).

En wat kocht mijnheer, die 8 jaar ouder is dan bibi, vorige week? Een sweater met in’t groot ‘geek’ op. Toevallig loopt zijn dochter van 14 ook rond met een ‘geek t-shirt’. Over tienerkleding gesproken. Ah ja, en zijn favoriete t-shirt is er eentje met een comic-strip hero en ergens (door mij persoonlijk in de onderste schuif verstopt) heeft hij ook nog een paar Guust Flater kousen.

Sjoe, als we nog eens gaan shoppen, laat dan de ‘te oud’ commentaar achterwege. In gedachten zijn we nu éénmaal allebei nog tieners :-p

Eén reactie

  1. Awel hé … oud of niet … ik kocht me vorig jaar een échte Londonse satchel … fluo oranje … zooooooo cooooooooool … (dat iedereen me intussen daarmee gezien heeft want het valt nogal op, vertellen we er niet bij 😉 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s