Milaan en sjakosjen

Begin deze week mocht ik voor het werk drie dagen naar naar Milaan en omgeving. En waar denk je als vrouw aan als je aan Italië en vooral Milaan zegt? Inderdaad, shoppen en nog meer bepaald: sjakosjen!
Maar gezien er weinig tot geen privé-tijd zou zijn begon ik mijn zoektocht al op Zaventem en spotte daar een prachtig fluo geel exemplaar van Kate Moss by Longchamp. Maar ons Kate blijkt een dure madam te zijn en de 599€ die op het ticketje stond viel nét buiten mijn budget (kuch).

In het mooie Bergamo vond ik in een vitrine een even geel maar betaalbaar exemplaar van het merk Tosca Blu, spijtig genoeg was de winkel gesloten (het was dan ook 23u). Eén van de Italiaanse dames waarmee we op stap waren gaf me de tip dat er op Linate airport een Tosca Blu shop is. Dus van zodra mijn compagnons en ik door de douane waren liet ik de heren achter me en spurtte naar de Tosca Blu shop. Spijtig genoeg hadden ze daar de gele die ik in Bergamo zag niet, enkel klassiekere modellen of flashy big shoppers met foute teksten op. Ontgoocheld ging ik mijn gangen in de winkel ernaast, Kiko, een fantastisch Italiaans make-up merk (lees: kwalitatief maar goedkoop) en sloeg een paar nagellakjes (groen/blauwe met mirror effect, whoot whoot), bruin/rode mascara (to match my hair!) en concealer in.

Thuisgekomen zocht ik het merk Tosca Blu online op en jawel, Zalando heeft ook dit merk in zijn immense assortiment. Het model dat ik in Bergamo gezien had zat er spijtig genoeg niet tussen maar wel een andere even flashy gele envelop die nog pakken goedkoper is ook. Maar als je online begint te shoppen is de keuze zo groot dat je natuurlijk ook veel andere leuke tassen tegenkomt. Zo ontdekte ik het Franse merk Lollipop en vond daar nog twee andere leuke handtassen. Met de solden die op komst is wacht ik nog een weekje af en hak dan de knoop door.

Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste alleen het tijgerprintje vind ik nogal fake. Ik had het liever in een effe gele stof gehad.
Welke zouden jullie kiezen?

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s