No fun in being a drama queen …

Zelfde situatie, twee scenario’s:

Ik kruip in bed, leg het dekbed mooi in’t midden en nét op dat moment komt er een gruwelijk grote spin vanonder gekropen.
Ik gil, ga op bed staan en roep “sjoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kom nu, vlug, een mega spin met zo’n dik lijf waar veel vocht uitspat als je ze doodklopt en ik denk dat ik zelfs een kruis zag, vlug vlug vlug”.
Sjoe trekt zijn broek op en komt vloekend van’t wc de kamer binnen. “Ssssst, gilt zo niet, straks maak je de kinderen nog wakker”. “Waar zit dat beestje ergens”.
“Ja nu is ze al weg hé, die richting uit, zoek ze agau want ik ga niet slapen voor we dat beest gevonden hebben”.
“Waarschijnlijk zit er een nest onder bed, we moeten de matras en lattenbodem opheffen en goed stofzuigen en product spuiten, anders droom ik vannacht van een spinnen-invasie met duizenden 8-potige wezens die ons en de kindjes opeten en de wereld overnemen.“  Sjoe zucht en neemt mijn pantoffel om op zoek te gaan naar het spinneke. “Nee niet de mijne gil ik, dan kan ik die nooit meer aandoen. “

40 minuten, een buil van de lattenbodem die op sjoe zijn hoofd viel, een volle stofzuigerzak en veel gevloek later kruipen we doodmoe in bed en vallen als een blok in slaap.

Ik kruip in bed, trek het dekbed helemaal naar mijn kant en verschiet omdat er een dikke spin vanonder het dekbed wegsprint.
Ik vloek, neem een pantoffel (de zijne) en klop het mormel zonder verpinken dood. Ik schud het dekbed op om zeker te zijn dat daar geen familieleden van mijn slachtoffer schuilhouden en na een korte inspectie vlij ik me alsnog neder en geniet van een goede nachtrust.

Het verschil? In het tweede scenario was mijn man niet thuis.
Moraal van het verhaal? No fun in being a drama queen …when my King ain’t around 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s