Camping outfits en Marc Jacobs

Slippers, baggy shorts of jeans, messy hair and no make-up,dat was mijn outfit de laatste twee weken. ’s Avonds werden één of twee (frisjes!) sweaters toegevoegd en op een mindere dag kwam ook het oeroude KW’tje boven water (letterlijk).
Twee weken kamperen en dat wil zeggen rondsloffen, niet teveel nadenken over wat aan te doen en op een goed dagcrème na geen make-up.

Zalig, relax, broodnodig. Maar toch, na twee weken ‘slonzen’ was ik blij me even op te kunnen tutten, ruilde ik met alle plezier mijn slippers in voor hoge hakken en pimpte mijn fletse ogen met een lijntje en een paar lagen mascara.  Back to being me, oef.

Tussen het sloffen door bezocht we de mooie hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg. Met vier kinderen (3 kinderen en een tiener om juist te zijn) op stap zijnde bestond dit stadsbezoekje vooral uit een groot ijsje eten, de imposante brug en restanten van de wallen bezoeken en gekleurde olifanten tellen. Maar toen de oudste een winkel van Marc Jacobs spotte en ik zag dat er een grote ‘sale’ sticker op de vitrine pronkte konden ze me niet weerhouden om even binnen te springen.

70% korting, whoot whoot. Dure dingen aan een redelijke prijs kopen, dat vind ik de leukste solden en zo liep ik buiten met een leuke sweater met oranje detail. Dat het nu maar snel kouder wordt en ik mijn nieuwe aanwinst kan aandoen. Zon en +20° zijn zo overrated 😉

Echtgenoot, die ook al eens graag shopt en meestal met meer thuiskomt dan bibi, en ik besloten dat we volgend jaar voorjaar nog eens teruggaan naar deze mooie en nabije stad. Ideale citytrip bestemming: dichtbij, groen, mooi, authentiek en stijlvol. We’ll be back!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s