Tested: Sephora nagelstickers

 

Mooie lange en stevige nagels, ik heb het nog nooit gehad. De helft van de tijd zijn ze dubbel en als er dan al eens een ijverige nagel voorbij mijn vingertop groeit duurt het niet lang voor hij afbreekt.  Vroeger was ik een bijter maar gelukkig heeft mijn moeder me dat met de grove middelen afgeleerd. Spijtig genoeg zijn mijn nagels nog steeds niet stevig en vaak dubbel.
Een laagje nagellak helpt om ze te beschermen en natuurlijk is nagellak ook gewoonweg mooi en fun. Op mijn tenen zet ik vaak felblauw of metallic groen. Op mijn vingers wisselt het naargelang mijn humeur; donkergrijs, felgeel, oranje, nacré, …  Alles kan en zo probeerde ik recent ook de nagelstickers van Sephora uit. Ik kocht ze in Parijs en tijdens de zomervakantie kocht ik nog een paar pakjes bij in Sephora Luxemburg. Spijtig genoeg  heeft deze keten nog geen winkels in België, bummer!

Ik probeerde de nagelstickers voor het eerst vlak voor onze vakantie uit en ik moet zeggen, het was alsof ik het licht had gezien. Zo makkelijk aan te brengen en een super knap resultaat!
De plakkers bleven 2 weken mooi, ondanks het feit dat mijn handen en nagels erg afzagen op camping. Het enige nadeel is de prijs, 9€ voor een pakje is niet weinig vooral omdat je er maar één keer mee kan doen. Omdat ik korte nagels heb en een zuinig meisje ben (toch met nagelstickers 🙂 ) knipte ik stickers af (bvb die van mijn pink), knipte de vorm bij en gebruikte voor mijn andere pink. Dit met de bedoeling nog stickers over te hebben voor als er eentje zou moeten bijgewerkt worden of om één nagel van een van de meisjes te versieren.  Ik pakte de stickers terug goed in en sloot de verpakking af maar toch, na 5 dagen plakten ze totaal niet meer 😦 .

De eerste keer koos ik voor French Dentelle (foto links) en dit motief vond ik prachtig, ik kreeg er ook veel “wauws” en complimenten voor. Vorige week versierde ik mijn nagels met Chinese Blossom (rechts) maar ik moet toegeven dat ik deze minder mooi vinden en ze ook sneller loskomen. Of dit aan de stickers ligt of aan het feit dat ik het iets minder minutieus heb aangebracht als de eerste keer kan ik niet zeggen. Ik heb nu nog de stickers met Zebra motief liggen maar die hou ik voor bij een gepaste outfit.

Conclusie: een mooi product, goed aan te brengen en ziet er niet fake uit.
Nadelen zijn de prijs, korte houdbaarheid en natuurlijk het feit dat je ze ofwel online moet bestellen ofwel de grens oversteken voor een Sephora winkel.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s