Wedge of platform?

Wedge sneakers zijn passé, so 2012, the next best thing zijn platform sneakers.  Wie dit nog niet wist weet het nu, geen dank.
Ik had dit vorige zomer natuurlijk al door maar toch twijfelde ik, toen ik een nieuw paar All Stars wou kopen, tussen de gewone of een paar met 4 cm hoge platform zolen. Ik koos safe en bestelde een paar lage Chuck Taylors uit vrees dat de platform versie teveel wannabe teenager zou uitstralen.

In september kwam ik via via op de Facebook pagina van het Belgische March23 terecht en spotte daar mooie heren sneakers en ook beige/gouden platform sneakers voor vrouwen.
Manlief twijfelde niet en bestelde de blauwe sneakers onmiddellijk. Uit jaloezie want een man die vaker schoenen koopt dan zijn vrouw, dat is aanstoot gevend, besloot ik de beige te bestellen.
Maar gezien de levering van manlief zijn sneakers en de online communicatie met dit merk moeizaam verliep kwam het er uiteindelijk niet van.

Twee weken geleden, tijdens een shopping tripje naar Antwerpen, vond ik de beige platform sneakers bij Cosi Cosi en was ik opgelucht dat ik ze niet online besteld had, ze konden me IRL niet bekoren.
Ondertussen heb ik dus nog steeds geen stevige sneaker en vertrekken we binnen 3 weken naar Lyon voor een city tripje en heb ik nog geen gepast schoeisel om daar rond te dartelen.
Drama en first world problems dus.
Maar ik blijf me besluiteloos afvragen of platform sneakers nog kunnen voor vrouwen die net geen 30 meer zijn (naar beneden afgerond 😉 ).
Misschien moet ik toch maar kiezen voor een eenvoudige onopvallende wedge sneaker zoals de zwarte Nike Dunk Sky High met paarse veters.
Welke zou u kiezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s