American chic collectie van Axelle Red

Ik heb het niet zo met al wat Amerikaans is of zo omschreven wordt maar toen ik zag wat Axelle Red met ‘American chic’ bedoelt, dan maak ik graag een uitzondering.

Gisteren lanceerde de Belgische zangeres haar special project in de opnamestudio’s in Lint. Geen klassieke catwalk maar een one shot 360° film, opgenomen langs Route 66 met 9 camera’s tegelijk. Een uniek beeld en evenement op zich met niet alleen een Amerikaans getinte collectie maar ook drank en hapjes in hetzelfde thema. Kleine hamburgers, onion rings, nacho’s en donuts. Mijn dochter die mee was genoot er tot overdrijvens toe van :-p .

De collectie is te omschrijven als zowel eenvoudig, strak maar daarnaast ook stoer met jeans, studs en slangenprint maar immer vrouwelijk.

My cup of tea dus.  Met als gevolg dat ik vanmiddag tijdens mij lunchpauze naar de dichtstbijzijnde JBC racete.
Met getemperd enthousiasme stapte ik de winkel binnen met de vrees dat, ook al gaat de collectie tot maat 44, de kledingstukken niet flaterend zouden zijn voor een ronde vrouw. Maar dat bleek onnodig want zowel de snake print jumpsuit en blazer en broek voelden goed aan. Ok, de broek valt vrij smal uit en hierin moest ik een maatje groter nemen maar toch, een zeer mooie en goed zittende snit met high waist, perfect om een buikje in weg te stoppen 🙂 .
Beide outfits bevielen me zo goed dat ik serieus getwijfeld heb maar gezien het kostuum het best te combineren is hing ik de jumpsuit met pijn in het hart weg en ging voor het ‘pak’ en een rode blouse (met snake print natuurlijk) voor er ronder.


Aan de reacties van vriendinnen te zien heb ik het vermoeden dat deze collectie het zeer goed gaat doen.
Ik stel voor dat Axelle snel aan de autumn collectie begint.
Voor mij graag hetzelfde model van jumpsuit maar met een andere print en misschien wat kleur.
Ik kijk al uit naar de volgende lancering! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s