I’m into nude

Voor je je bij deze titel vragen gaat stellen en misschien zelfs beelden op het netvlies krijgt; ik heb het over mijn favoriete ‘kleur’ voor schoenen en kleding voor deze winter.
Terwijl ik twee jaar geleden in mijn felblauwe fase was, vorig jaar mijn oog regelmatig op flashy geel viel en ik daartussen ook nog een oranje periode had.
Naast de basics in zwart en blauw dus ook heel wat kleur in mijn garderobe. Vriendinnen die me kennen van in mijn early twenties (net tien jaar geleden dus, kuch) verschieten nog elke keer ze me nu met een fel kleurtje zien aankomen. Wetende dat ik toen uberly klassiek gekleed ging en het safe hield in een brave blauw/bruine/camel kleurige outfit (geeuw).

 

Ligt het aan de huidige back-to-basics trend of niet, ik weet het niet maar momenteel zit ik in mijn pastelfase en kies ik veelal voor sobere en effen stukken. Deze zomer was mijn favoriete kledingstuk een beige bikerjeans, liefst in combinatie met een muntgroene of grijze top en nude pumps. En ook deze winter zal ik voor soft blijven gaan want terwijl ik de wintercollecties bewonder glijdt mijn blik steevast naar pastelkleuren.

pastel
Top and Cardigan Yaya – Pink trouser Vero Moda – T shirt Garcia – Dark pink Essentiel sweater with bling bling – Marie Sixtine angora pull and loop scarf

 

 

Zo zijn mijn nieuwe aanwinsten een muntgroene top en bijhorende wollen gilet, een supersofte hele warme angora trui met aparte sjaalkraag en een donkerroze trui met bling bling op de schouders. Allemaal heel sober, zacht en super comfy.
Nazomers zijn overrated, dat het maar snel begint te vriezen!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s