The time is now – one down on the bucket list

Een vrijdagavond in mei, op weg naar huis na een drukke werk- en gezinsweek.
Een rare week met het standaard gecross van hier naar daar maar ook met slecht nieuws uit onze omgeving.
Een onverwacht overlijden, zware ziekte en verkeersongeval waardoor je even stilstaat en beseft dat het leven plots, buiten je wil om, een hele andere wending kan nemen. Dat we blij moeten zijn met wat we hebben in plaats van te focussen op wat niet. En dat je moet profiteren van elkaar, van je partner, je gezin.

Het is die avond dat ik gereserveerd heb, nummer 2 op hubbie zijn bucket list.
YOLO, ik vind het een stomme uitdrukking maar het is wel wat ik toen dacht. Mijn gevoel won het van de rede, ik schakelde ratio uit en schrapte het plan om te sparen voor hubbie zijn 50ste verjaardag of een andere grote gelegenheid. The time is now van Moloko speelde net op de radio. Of was het mijn playlist waar dit liedje meerdere keren in voorkomt.

Hubbie, vanavond neem ik je mee naar In De Wulf. Met twee genieten, proeven, ervaren en leven.
Van mij voor je verjaardag binnen 3 weken, onze huwelijksverjaardag binnen een paar dagen maar voornamelijk omdat we maar één keer leven en ik dat graag met jou doe.

In De Wulf

The time is now

 

Foto credit: Inspector Couteau

In De Wulf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s