Let’s roll – Knees to Chin

Ik leerde de lenterollen van Knees to Chin ongeveer een jaar geleden kennen via Grouplunch.   Omdat ze in Wemmel onvoldoende klanten hadden zijn ze na een tijdje gestopt met leveren in deze regio. Een zware tegenvaller voor mij want sindsdien droom ik ’s middags regelmatig van een knapperige en frisse lenterol met bijhorend sausje.

Om het zware gemis een beetje te compenseren trokken we vorig jaar op een zaterdagmiddag naar de Livornostraat in Brussel. Knees to Chin heeft hier een heel gezellige zaak met het voordeel dat ze indien gewenst je rollen in twee snijden zodat je kan ‘sharen’ met je tafelgenoot. En nog beter, dat je alle sauzen op tafel krijgt en ongelimiteerd kan proeven en mengen. Want ook al raden ze de hoisinsaus aan bij de lenterol met eend, de Knees to Chin pindasaus is zo lekker dat ik ze overal zou opdoen. En de saus met citroengras, die zou ik durven opdrinken.

img_1269Spijtig genoeg komen wij niet vaak in deze buurt en dus maakte ik een enthousiast sprongetje toen ik twee weken geleden ontdekte dat Knees to Chin nu ook een zaak heeft geopend op de Vlaamsesteenweg. Twee dagen later, een zwoele zaterdagavond, schoven we aan voor een assortimentje lenterollen en kregen alsweer de bevestiging dat ‘fastfood’ ook gezond en lekker kan zijn.

We’ll be back!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s